POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Deoarece DepozitHaineSecondHand ia in serios problemele de confidentialitate si doreste sa va protejeze drepturile, am stabilit aceasta politica de confidentialitate. Va rugam sa va asigurati ca intelegeti politica noastra in aceasta privinta si nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari sau probleme cu privire la acest document.

Utilizarea informatiilor personale

DepozitHaineSecondHand nu va cauta sa vanda, sa inchirieze, sa imprumute, sa schimbe sau sa ofere adresa dvs. de e-mail, codul postal sau numarul dvs. de telefon la o terta parte, fara permisiunea dvs. explicita. Informatiile furnizate de dvs. sunt protejate si nu pot fi gasite de o persoana externa. DepozitHaineSecondHand va utiliza informatiile personale ale clientului doar in mod rezonabil necesar pentru a furniza servicii contractate si pentru a colecta taxele datorate.

Divulgarea informatiilor personale

Clientul autorizeaza DepozitHaineSecondHand sa utilizeze numele, numele companiei, informatii despre oras sau tara si comentarii in documentele de marketing sau ca marturii pe site-ul web DepozitHaineSecondHand. In orice moment, Clientul poate trimite o notificare scrisa pentru retragerea acestei autorizatii. DepozitHaineSecondHand va dezvalui informatii cu caracter personal unei terte parti numai daca acest lucru este cerut de lege, dupa cum se dovedeste printr-o decizie valabila a Curtii de jurisdictie competenta.

Divulgarea agregatelor non-personale

DepozitHaineSecondHand ar putea partaja cu partenerii sai sau terte parti un agregat anonim non-personal de informatii despre utilizatorii sau vizitatorii site-ului web. De exemplu, am putea furniza date statistice despre numarul de utilizatori dintr-o anumita zona. Informatiile transmise au caracter statistic si nu va vor dezvalui in niciun fel identitatea.

Intrebari sau comentarii

Pentru intrebari suplimentare, va rugam sa contactati echipa noastra folosind contactele noastre.